water-drink-fresh-lemons

Най-лесният начин да започнем сезонно прочистване с естествени минерали е да ги направим част от сутрешния ни ритуал.

На гладен стомах да изпиваме чаша топла вода с лимон, в която да разтваряме по чаена лъжичка от микронизирания прах. Фрешът от пресни плодове също е подходящ за целта. Приемът трябва да продължи 40 дни за оптимален ефект.

Зеолитите са природни минерали с уникална кристална структура, които се откриват в скалните маси. Нашата страна е привилегирована да притежава най-качествените и най-богатите на тези НБС минерали залежи в света. Те се намират в Източните Родопи.

Доказано е, че за 40 дни минералът напълно изчиства организма от натрупаните токсини. Това гарантира засилване на имунната система, повече тонус и енергия. Изключително подходящо средство, което да ни подготви за справяне със смяната на сезоните и съпътстващите грипни вируси.

Различни изследвания върху ползите от детоксикацията със зеолит доказват, че минералът:

  • балансира pH в тялото и възстановява минералния баланс
  • коригира биохимичните показатели
  • действа като антиоксидант
  • подпомага фукцията на черния дроб
  • въздействa благоприятно върху храносмилателната система
  • засилва значително имунитета

Най-важната функция на минерала обаче е, че изчиства напълно токсините, свободните радикали и тежките метали от организма. Всичко това прави зеолита много подходящ за цялостно прочистване на организма.

Силният детоксикиращ ефект на минерала се дължи на отрицателния му заряд. Тъй като повечето токсини и всички тежки метали са положително заредени, те са лесно привлечени от отрицателния минерален заряд. Той образува неутрално съединение, което лесно се отделя с урината. Именно така се възстановява минералният обмен в организма, което от своя страна действа пряко на имунната система като я засилва и укрепва. Това я прави много по-устойчива на вредни външни влияния като различни бактерии, вируси и токсини.

Широкоспектърно действие

Поемайки вредните вещества, той прочиства организма и му позволява да функционира оптимално. Не се отлага по никакъв начин в тялото. Мощен имуномодулатор, клиноптилолитът инициира в организма процеси на отстраняване на непотребните клетки и тъкани. В това число и канцерогенните. Затова е невероятно добро превантивно средство срещу онкозаболявания.

Също така поема алфа и микотоксините, обира тежките метали и радиоактивните елементи. След аварията в Чернобил, в района са разпръснати тонове от минерала, които да абсорбират радиацията. В тялото, където количествата са значително по-малки, той може напълно да ги пречисти.

Как да започнем прочистване?

Като средство на алтернативната медицина, минералът има мощно действие когато се приема вътрешно под формата на микронизиран прах.

Най-лесният начин да започнем сезонно прочистване с НБС минерал е да го направим част от сутрешния ни ритуал. На гладен стомах да изпиваме чаша топла вода с лимон, в която да разтваряме микронизирания прах. Фрешът от пресни плодове също е подходящ за целта. Приемът трябва да продължи 40 дни за оптимален ефект.

В допълнение, и за масимален резултат, ситно натрошени камъчета от минерала се използват за структуриране на водата. Приемът на вода по време на програмата трябва да е около 2 литра за денонощие.

Какъв минерал да използваме?

Важно е да се отбележи, че за да постигнем качествена детоксикация на организма, трябва да се доверяваме само на висококачествен микронизиран НБС минерал. Това означава той да е предназначен единствено за консумация от човека и да е 100% натурален.

Много производители претендират, че предлагат минерали за пиене, но повечето от тези продукти са на базата на промишлени суровини, които не са преминали никаква обработка и контрол.

 

Повече за минерала и неговите лечебни свойства тук.

 

Продукти от 100% натурален НБС минерал тук.

 

Единствените проверени и одобрени от държавните органи НБС минерални продукти са с марката Rhodosorb®.

 

 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *