Течен минерал извършва мощно ударно прочистване на организма и се бори с различни заболявания.

Обявеният за чудо на века минерал родопски дар вече е достъпен в течна форма с обогатена формула, която постига ускорена детоксикация на организма в рамките на само 30 дни. Само сега с -20% отстъпка!

 

Нова революционна технология гарантира запазването на уникалната структура на природния минерал – нещо, което производителите на течен зеолит досега не бяха постигали.

Какво е течен минерал?

Природните минерали НБС притежават уникална кристална структура. България е привилегирована да притежава най-качествените и най-богатите на клиноптилолит залежи в света. Те се намират в Източните Родопи.

 

Доказано е, че за 40 дни прахообразният минерал напълно изчиства организма от натрупаните токсини. Втечняването му обаче скъсява този срок на 30 дни, като ускорява процеса на изчистване на токсините без да разрушава структурата на минерала. Това гарантира засилване на имунната система, повече тонус и енергия. Изключително подходящо средство, което да ни подготви за справяне със смяната на сезоните и съпътстващите грипни вируси.

 

Различни изследвания върху ползите от детоксикацията с течния минерал доказват, че:

Най-важната функция на минерала обаче е, че изчиства напълно токсините, свободните радикали и тежките метали от организма. Всичко това прави зеолита много подходящ за цялостно прочистване на организма.

Течен минерал за здраве

Поемайки вредните вещества, течният минерал НБС прочиства организма и му позволява да функционира оптимално. Не се отлага по никакъв начин в тялото. Мощен имуномодулатор, течен зеолит инициира в организма процеси на отстраняване на непотребните клетки и тъкани. В това число и канцерогенните. Затова е невероятно добро превантивно средство срещу онкозаболявания.

 

Също така поема алфа и микотоксините, обира тежките метали и радиоактивните елементи. След аварията в Чернобил, в района са разпръснати тонове от минерала, които да абсорбират радиацията.

В тялото, където количествата са значително по-малки, той може напълно да ги пречисти.

Как да започнем прочистване с течния минерал?

На пазара вече се предлагат два продукта с течен НБС минерал – чист сироп за детоксикация и сироп, обогатен със силимарин за профилактика на чернодробни заболявания.

 

Препоръчителната схема на детоксикация с течен зеолит е да приемаме продукта два пъти на ден – сутрин и вечер. На гладен стомах да изпиваме чаша вода, в която да разтваряме дозата течен зеолит. Приемът трябва да продължи 30 дни за оптимален ефект.

 

В допълнение, и за масимален резултат, ситно натрошени камъчета от минерала се използват за структуриране на водата. Приемът на вода по време на програмата трябва да е около 2 литра за денонощие.

Какъв минерал да използваме?

Важно е да се отбележи, че за да постигнем качествена детоксикация на организма, трябва да се доверяваме само на минерал с високо качество. Това означава той да е предназначен единствено за консумация от човека и да е 100% натурален.

 

Много производители претендират, че предлагат минерал за пиене, но повечето от тези продукти са на базата на промишлени суровини, които не са преминали никаква обработка и контрол.

 

Течният Rhodosorb® използва висококачествена технология за обработка на минерала, неговото активиране и обогатяване за постигане на максимални ползи за здравето на човека.

 

Единствените проверени и одобрени от държавните органи НБС минерални продукти са с марката Rhodosorb®.