detox-drink

Каква е връзката между токсините и затлъстяването? Как да се справим с излишните килограми без гладуване и строг режим?

Отговорът се крие в пълното изчистване на организма от натрупаните отровни вещества.

Детоксикация Детоксикация

През последните години Световната здравна организация неколкократно излага пряката връзка между затлъстяването, токсините и рака.

 

Изследване, направено от Института за обществено здраве на Колумбийския университет в Ню Йорк, показва, че 95% от случаите на рак са причинени от начина на хранене и токсичността на околната среда.

 

Когато разберем, че токсините всъщност се съхраняват в мастната тъкан на тялото, картината става още по-ясна.

 

Човешкото тялото използва мастната тъкан като място за съхранение на токсините далеч от кръвта, органите и мускулите. Всъщност телесните мазнини се превръщат в хранилище на натрупаните отрови в опит на тялото да се “защити” от токсичност.

 

Организмът поддържа определено ниво на мазнини и вода, за да разреди количеството на токсините, които могат да бъдат освободени в кръвта. Колкото по-високо е нивото на токсичност, толкова повече мазнини и вода натрупва тялото.

 

Силно токсичният организъм намира отслабването за далеч по-трудно, тъй като тялото се стреми да се предпази от токсичността отвътре и трупа мазнини за целта. Ето защо, детоксикацията е съществена част от стремежа към отслабване.

Природен минерал за отслабване

Природните зеолити са едни от малкото естествени минерали с отрицателен заряд. Този отрицателен заряд е отговорен за привличането и свързването на зеолита с токсините, тежките метали и дори радиоактивните изотопи. Също така, триизмерната структура на зеолита спомага за задържането на токсините и тежките метали в зеолитната клетка, докато не бъдат напълно изчистени от организма.

 

Тези уникални качества са причината зеолитите да бъдат считани са мощни детоксикатори.

 

Един специфичен вид зеолит, клиноптилолит, има дълга и документирана история в традиционната медицина. При поглъщане клиноптилолитът привлича и се свързва с тежките метали и токсини в организма. Той се движи през тялото, привличайки и хващайки токсините, докато не ги изхвърли безопасно чрез отделителната система.

 

Клиноптилолитът има най-силен афинитет към олово, кадмий, арсен, след това живак, последван от други положително заредени тежки метали. Освен премахването на тези тежки метали и токсини, зеолитът също изчиства пестициди, хербициди, пластмаси и радиация от тялото.

 

А това оказва невероятно добър ефект върху черния дроб, който в последствие може да се справя с преработката на мазнините много по-успешно.

 

Ето как да започнете детокс за стопяване на излишните мазнини.

  1. Приемайте минерала на прах или капсули всеки ден за 40 дни, или на сироп за 30 дни.
  2. Ограничете до минимум преработените храни.
  3. Увеличете приема на вода до 1,5-2 литра на ден.
  4. Увеличете приема на плодове и зеленчуци.
  5. Включете ежедневно движение в режима си – правете гимнастика и по-дълги разходки, опитайте различни видове спорт. Нищо прекалено натоварващо, важното е да ви доставя удоволствие и да ви зарежда с енергия.
  6. Прекарвайте повече време сред природата и дишайте свеж въздух.

 

Единствените проверени и одобрени от държавните органи НБС минерални продукти са с марката Rhodosorb®.