Rhodosorb

„Еко-Тех” е първата частна фирма в България, която се занимава с обработка и разпространение на 100% Натурален Природен минерал (НБС*) – доказано най-качественият прочистващ минерал в света.

 

От 20 години работим върху изследвания и разработки на природните минерали, намиращи се в Източните Родопи, които са известни със свойте лечебни и прочистващи свойства по целия свят.

 

На базата на този опит успяхме да създадем специална технология за тристепенна активация на природния минерал НБС.

 

Продуктите Rhodosorb® са най-висококачествените на пазара природни минерални хранителни добавки, произведени специално за консумация от човека.

 

Ние предлагаме продукти от най-качествените природни минерали в света, обработени по иновативна технология, с цел да постигнем максимален здравен ефект за всеки.

 

Важно е да се знае, че в производствения процес не се използват никакви химични вещества и консерванти, т.е. това са 100 % природни продукти. Технологичната документация за производство на цялата серия хранителни добавки Rhodosorb® отговаря на изискванията на Европейския съюз (Регламенти ЕО от 2006г. и 2008г.), а самите продукти са преминали токсикологични и микробиологични изследвания, и са регистрирани в Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ).

 

Търговската марка Rhodosorb® e защитена в 27 европейски страни.

 

Ние вярваме, че създавайки висококачествени естествени продукти на достъпни цени, ние помагаме на всеки наш клиент да постигне по-добро здраве. Нашата мисия е да подадем ръка в борбата с множество здравословни проблеми и да помогнем в превенцията на редица заболявания.

 

Защото Вашето здраве е нашата най-голяма отговорност.

 


Анотация за Rhodosorb®