Научно-практическият семинар включва методики за повлияване на човешкото здраве, които са приложими от всеки. 9-11 февруари в медицински център Оксилайф.

 

Скъпи приятели,

Заповядайте на семинар за здраве и дълголетие, който ще открехне завесата на познанието в областта на най-ефективните практики за поддържане на добро физическо и ментално здраве.

 

В съвременния динамичен свят изборът на правилен път за профилактика и здраве е необходимост, за да бъдем полезни на себе си и близките си.

Причини за нарушено здраве:

-обездвижване

-токсини

-намалено качество на храната

-стрес

 

Семинарът за здраве и дълголетие дава този баланс, който ни прави спокойни, че трудно ще заболеем от тежко заболяване. Енергията, жизненият тонус, ежедневие без мисли за болести, чувството за полезност са показатели, които са една необходима промяна за съвременния човек.

Научно-практическият семинар включва методики за повлияване на човешкото здраве, които са приложими от всеки. С тези методики се подобрява и зрението, чувството за щастие и любов към природата и хората.

Въздействие с вода, минерали, кислород, движение

Усвояват се практики, които дават жизнен тонус, дават енергия и желание, а всичко останало се постига. Здравето е път към щастие и успехи.

Превенция против възпаления за добро здраве

  • Как да подтискаме развитието на туморните клетки?
  • Как да забравим умората и да се чувстваме млади?

Поставя се основа на разглеждането на процеси на молекулярно и клетъчно ниво. Разглеждат се механизмите на благоприятно повлияване при антиоксидантни и противовъзпалитени процеси, ефекти върху нервната и кръвоносните системи.

 

При биофизични и биохимични изследвания българският зеолит Родосорб показва най-високо качество в света с изключителна полза за здравето.

 

На участниците в семинара ще бъде издаван диплом на български и английски.

 

Всеки колега, който има дейност, която е свързана с темата на семинара може да постави брошури и в рамките на пет минути да разкаже за себе си.

 

Проф. д-р Игнат Игнатов

 

Проф. Игнатов е:
– консултант на Медицински център Оксилайф -София
– директор и собственик на Научноизследователския център по медицинска биофизика
– член на Интердисциплинарна тематична група за изследване на активирани води към Българска академия на науките (БАН)

 

Програма на семинара:
9 февруари 17.30 -19.30 ч.
10 февруари 9.30 -12.30 ч.; 14.30-17.30 ч
11 февруари 9.30 -12.30 ч