Сега е времето, когато повечето от нас изпитваме силна нужда от следпразнично прочистване на организма. Но не сме готови за изтощителни диети и ограничения.

А и зимата не е подходящ сезон за тежки режими.

 

Природата ни е дала едно съвсем просто и лесно решение: ненадминат по здравни качества родопски минерал.

НБС изчиства всички токсини от тялото за 40 дни

Природният минерал има широкоспектърно действие. Поемайки вредните вещества, той прочиства организма и му позволява да функционира оптимално.

 

Минералът нормализира кръвното налягане, облекчава безсънието, потенето, напрегнатостта. Хората, употребяващи НБС, не познават болести като рак, язви, гастрити, колити, проблеми на сърдечно- съдовата и нервната система. Употребата на минерала на прах се отразява добре върху кожата и неутрализира последиците от стреса и умората.

 

Не се отлага по никакъв начин в организма

 

Ето защо НБС минералът е най-подходящ за следпразнично прочистване на организма.

 

Мощен имуномодулатор, НБС зеолит инициира в организма процеси на отстраняване на непотребните клетки и тъкани. В това число и канцерогенните. Затова е невероятно добро превантивно средство срещу ракови заболявания.

 

Също така поема алфа и микотоксините, обира тежките метали и радиоактивните елементи. След аварията в Чернобил, в района са разпръснати тонове от минерала, които да абсорбират радиацията. В тялото, където количествата са значително по-малки, той може напълно да ги пречисти.

Като средство на алтернативната медицина

Природният минерал НБС има мощно действие когато се приема вътрешно под формата на микронизиран прах.

 

Най-добрият начин да започнем следпразнично прочистване със зеолит е да приемаме минерала на фин прах, чист или в капсули, всяка сутрин и вечер . Важно е по-време на приема да увеличим количеството вода за деня, както и пресните сокове и чайове.

Прочистването продължава 40 дни

В допълнение, и за масимален резултат, ситно натрошени камъчета НБС се използват за структуриране на водата. Количеството вода, което изпиваме по време на програмата трябва да е около 2 литра за денонощие.

 

Важно е да се отбележи, че за да постигнем истинска детоксикация на организма, трябва да се доверяваме само на висококачествен микронизиран минерал. Това означава той да е предназначен единствено за консумация от човека и да е 100% натурален.

 

От особена важност е минералът, който приемаме, да е преминал през няколко степени на пречистване и активация, които да гарантират максималния му здравен ефект.

 

Повече за минерала и неговите лечебни свойства тук.

 

Продукти от 100% натурален НБС минерал тук.

 

Единствените проверени и одобрени от държавните органи НБС минерални продукти са с марката Rhodosorb®.