Сега е времето, когато повечето от нас изпитваме силна нужда от следпразнично прочистване на организма. Но не сме готови за изтощителни диети и ограничения.

А и зимата не е подходящ сезон за тежки режими.

Природата ни е дала едно съвсем просто и лесно решение.

Зеолит изчиства всички токсини от тялото за 40 дни

Зеолитовият клиноптилолит има широкоспектърно действие. Поемайки вредните вещества, той прочиства организма и му позволява да функционира правилно.

 

Не се отлага по никакъв начин в тялото.

Ето защо зеолитът е най-подходящ за следпразнично прочистване на организма.

 

Мощен имуномодулатор, зеолитът инициира в организма процеси на отстраняване на непотребните клетки и тъкани. В това число и канцерогенните. Затова е невероятно добро превантивно средство срещу ракови заболявания.

 

Също така поема алфа и микотоксините, обира тежките метали и радиоактивните елементи. След аварията в Чернобил, в района са разпръснати тонове от минерала, които да абсорбират радиацията. В тялото, където количествата са значително по-малки, той може напълно да ги пречисти.

Като средство на алтернативната медицина

Зеолитовият клиноптилолит има мощно действие когато се приема вътрешно под формата на микронизиран прах.

 

Най-добрият начин да започнем следпразнично прочистване със зеолит е да приемаме минерала на прах, чист или в капсули, всяка сутрин и вечер . Важно е по-време на приема да увеличим количеството вода за деня, както и пресните сокове и чайове.

Приемът трябва да продължи 40 дни

В допълнение, и за масимален резултат, ситно натрошени камъчета зеолит се използват за структуриране на водата. Количеството вода, което изпиваме по време на програмата трябва да е около 2 литра за денонощие.

 

Важно е да се отбележи, че за да постигнем истинска детоксикация на организма, трябва да се доверяваме само на висококачествен микронизиран зеолит. Това означава той да е предназначен единствено за консумация от човека и да е 100% натурален.

 

От особена важност е минералът, който приемаме, да е преминал през няколко степени на пречистване и активация, които да гарантират максималния му здравен ефект.

 

Повече за зеолита и неговите лечебни свойства тук.

 

Продукти от 100% натурален зеолит тук.