zeolite-larch-tree
Това мощно дуо обединява детоксикиращите свойства на минерала зеолит със забележителните предимства на дихидрокверцетина, особено неговата ефикасност в подкрепа на системата сърце-бял дроб, 
за да предложи облекчение и помощ при възстановяването от симптомите след COVID и други тежки респираторни заболявания.

 

Последствията от COVID-19 разкриха безброй продължителни симптоми, засягащи милиони по света, особено свързани със сърцето и белите дробове. В този контекст комбинацията от зеолит и дихидрокверцетин се очертава като обещаващо решение за хората, които вървят по предизвикателния път към възстановяване.

 

Това мощно дуо обединява детоксикиращите свойства на зеолита със забележителните предимства на дихидрокверцетина, особено неговата ефикасност в подкрепа на системата сърце-бял дроб, за да предложи облекчение и помощ при възстановяването от симптомите след COVID.

 

Ролята на дихидрокверцетин в здравето на сърцето и белите дробове

 

Дихидрокверцетинът, мощен антиоксидант, намиращ се в дървото сибирска лиственица, демонстрира значителен потенциал в подкрепа на сърдечно-съдовото и белодробното здраве. Механизмът му на действие включва намаляване на възпалението, често срещано усложнение на COVID-19, което може да доведе до постоянни симптоми, засягащи сърцето и белите дробове. Антиоксидантните свойства на дихидрокверцетин също играят решаваща роля в защитата на тези органи от оксидативен стрес, фактор, който може да влоши състоянията след COVID.

 

Дихидрокверцетинът помага за поддържане на здравето на сърдечно-съдовата система, като подобрява притока на кръв и намалява риска от образуване на съсиреци, който може да бъде повишен при пациенти след COVID. Способността му да повишава капилярната резистентност и да намалява съдовата пропускливост е жизненоважна за предотвратяване на развитието на усложнения, които биха могли да засегнат сърцето след първоначалното възстановяване.

 

За белите дробове дихидрокверцетинът предлага ползи, като подпомага възстановяването и регенерацията на белодробната тъкан, насърчава по-добрия обмен на кислород и намалява риска от фиброза, състояние, което е отбелязано при тежки случаи на COVID-19. Неговото противовъзпалително действие помага за облекчаване на хронични респираторни симптоми, като задух и кашлица, които могат да продължат след изчистване на инфекцията.

Детоксикиращата синергия на зеолита

Когато се комбинира със зеолит, ефектите на дихидрокверцетин се усилват. Детоксикиращите свойства на зеолита подпомагат изчистването на тялото от токсини и тежки метали, което може да допринесе за сериозността на симптомите след COVID. Чрез намаляване на токсичното натоварване на тялото, зеолитът позволява на дихидрокверцетин да работи по-ефективно при възстановяване и защита на сърцето и белите дробове. Тази синергия не само подпомага процеса на възстановяване, но също така поддържа цялостното благосъстояние на хората, засегнати от постковидни състояния.

Цялостен подход към възстановяването

Комбинацията от зеолит и дихидрокверцетин предлага цялостен подход за справяне със симптомите след COVID, особено тези, засягащи сърцето и белите дробове. Това дуо се занимава с основните проблеми на възпалението и оксидативния стрес, като същевременно поддържа естествените процеси на детоксикация на тялото, осигурявайки холистичен път към възстановяване.

За хора, които се борят с последствията от COVID-19, включването на зеолит и дихидрокверцетин в техния режим на възстановяване може да отбележи значителна стъпка към цялостното подобрение на тяхното здраве и жизненост.