Природният минерал помага при грип и приложен навреме, значителнo облекчава простудни състояния.

Натуралният силициев минерал НБС има широк спектър антивирусни свойства.

 

Как действа НБС на вирусите?

Минералът привлича и обвързва вирусните частици, като по този начин пречи на вирусната репликация. Премахва ги от тялото и подтиска разпространението на вируса чрез имунна модулация на Т-клетките.

 

По време на прием на природен зеолит настъпва състояние на „спокойна активация” на имунната система. Това състояние се запазва за около 3 месеца след стандартния профилактичен курс на прием.

 

Състоянието на „спокойна активация” е много важно при профилактиката на простудни заболявания, особено при често и продължително боледуващи хора, и възрастни с отслабена имунна система.

 

НБС минералът действа в широк антивирусен спектър. След няколко седмици приемане на микронизирания прах се отбелязват значителни антивирусни ефекти в защитата от инфекциозни болести и даже способност за противостояние на угрозата от грипни епидемии.

 

Лечение или превенция?

Важно е да се отбележи обаче, че зеолитените хранителни добавки не са предназначени за лечение. Наивно е да се предполага, че билките или минералите могат да „убиват” възбудителите на инфекции по-ефективно от антибиотиците или да притежават по-ефективен болкоуспокояващ ефект от обезболяващите препарати.

 

Но тези добавките от зеолит имат много по-важна роля от лекуването на болести – те увеличават запасите, ресурса на нашето здраве, и осъществяват така нужната ни профилактика на заболяванията. Това е в пъти по-важно и по-изгодно в дългосрочен план.

 

Природният минерал, съдържащ се в НБС продукти Rhodosorb® има способността да регулира минералния баланс на организма, при това избирателно.

 

И няма нужда да правим скъпоструващи изследвания, нито да се опасяваме от предозиране с микроелементи, тъй като минералът зеолит, заедно с нашия организъм, сами ще подберат необходимите му елементи и дозировка. 

Единствените одобрени от държавните органи НБС минерални продукти са с марката Rhodosorb®.