Начин да помогнем на този така жизненоважен орган е от време на време да предприемаме детоксикиращ режим.

Знаете ли, че черният дроб извършва над 400 функции в тялото?

Най-основните от тях са пречистването на кръвта, извличането на токсините, преработката на мазнините и поддържането на хормоналните нива в норма. Ето защо неефективното функциониране на черния дроб е в основата на множество заболявания на тялото.

От какво страда черният дроб?

При съвременния начин на живот често натоварваме черния дроб извънредно. Ежедневно се излагаме на високи нива на токсини като химикали, пестициди, хормони, антибиотици, тежки метали. Те навлизат в нашето тяло чрез храната, водата, въздуха, но и чрез козметиката и домашната химия, които използваме.

 

Храната, която ядем е технологично преработена, замразявана, опушвана и обработвана по разнообразни начини. При всеки един такъв процес се образуват опасни за здравето съединения, които нашият черен дроб трябва да преработи и изхвърли. Като добавим вредните частици във въздуха, химикалите и постоянните електомагнитни лъчения, на които сме изложени, разбираме мащаба на натоварване върху този така важен орган.

 

Когато черният дроб е толкова зает да филтрира всички тези замърсители, той има много малко енергия, за да филтрира кръвта, да не говорим за работата му като храносмилателен орган.

Ето защо все повече хора биват диагностицирани с омазняване на черния дроб и затруднена функция.

10 сигнала, че черният дроб е претоварен и не функционира добре:

 1. Постоянна умора и липса на енергия
 2. Подуване на стомаха и затруднено храносмилане (особено на мазни храни)
 3. Болка и дискомфорт в дясното подребрие
 4. Камъни в жлъчката
 5. Киселини в стомаха и рефлукс
 6. Наднормено тегло и невъзможност за отслабване
 7. Прекомерно натрупване на мазнини в горната коремна област
 8. Обилно изпотяване
 9. Тъмни петна по кожата
 10. Розацея, акне или друг кожен обрив с неясен произход

Други признаци за наблюдение включват високо кръвно налягане, висок холестерол и триглицериди. Промени в настроението и депресия, сънна апнея или хъркане, както и мастни жълтеникави торбички около очите.

 

Всички те са симптоми, сигнализиращи, че трябва да детоксикараме тялото си и да променим диетата и начина си на живот, за да излекуваме черния дроб. Това е основната мярка за профилактика на редица болестни състояния.

 

Как да пречистим черния дроб?

Всички сме чували за строгите пречистващи режими, които обещават бързи резултати, но които малцина могат да понесат. А не е и нужно.

 

Безразсъдното гладуване, приемането на сериозни количества зехтин, клизмите и пиенето на десетки литри сокове може и да работи за някои хора, но определено не се препоръчва за масово приложение. Твърде радикалният подход може да наруши ритъма на работа на тялото. А при определени състояния, може дори да навреди сериозно.

 

Ето защо не е нужно да опитваме подобни крайни техники, за да пречистим черния дроб.

Чист натурален минерал от Родопите върши тази работа по-бавно, но сигурно, като изчиства всички натрупани в тялото токсини. В комбинация със здравословен и умерен хранителен режим, постига невероятни резултати за 40 дни.

 

Зеолитът има широкоспектърно действие. Поемайки вредните вещества, той прочиства организма и му позволява да функционира цялостно и правилно. Не се отлага по никакъв начин в тялото.

Минералът инициира в организма процеси на отстрааняване на непотребни клетки и тъкани, включително и канцерогенните. Затова е невероятно добро превантивно средство срещу онкозаболявания. Също така поема алфа и микотоксините, обира тежки метали и радиоактивни елементи. Пречиства черния дроб напълно.

Прочистващ режим

За да постигнем ефект по време на изчистващия режим е важно да:

 

 1. Приемаме минерал на прах или капсули всеки ден за 40 дни, или сироп за 30 дни.
 2. Елиминираме алкохола
 3. Пием по 1.5 до 2 литра вода на ден
 4. Ядем чиста и натурална храна – особено благоприятно влияние имат морковите и ябълките (особено зелени и кисели). Също цвекло, лимон, спанак, зеле, черна ряпа, чесън, джинджифил, листа от глухарче, куркума. Най-добре е да избягваме напълно бялата захар, бялото брашно, газираните напитки, мазните и тежки меса, пържените и обработени храни, сосове и многото сол.
 5. Избираме правилните мазнини – това означава да ограничим наситените животински мазнини и да наблягаме на полезните растителни. А това са: сурови ядки, чист зехтин и маслини, авокадо, ленено семе, кокосово масло, тиквени и слънчогледови семки.
 6. Не приемаме никакви лекарства извън вече предписаните такива (при хронични заболявания), като следим времето на прием да не се съвпада с това на зеолита.

След края на програмата неусетно ще сме свалили няколко килограма, кожата ни ще се е избистрила, бялото на очите ще е наистина бяло, а лекотата и доброто настроение ще останат задълго.

 

100% натурални минерални продукти можете да намерите тук.

 

Единствените проверени и одобрени от държавните органи НБС минерални продукти са с марката Rhodosorb®.