detox-drink

Цялостен режим на детоксикация, съобразен с индивидуалното състояние на всеки организъм. Изготвен от екип професионалисти с международен опит, обучени във Великобритания.

 

Екипът на Родосорб с радост обявява отварянето на консултански център в град София. Модерно оборудваният център е специално предназначен за изготвяне на индивидуални детоксикиращи програми, базирани на прецизно измерване на телесните показатели.

Това е възможно благодарение на първия по рода си уред за биоелектричен импедансен анализ в България. С негова помощ нашият екип висококвалифицирани специалисти прави цялостна оценка на телесния състав и измерва телесните мазнини по отношение на телесната маса на всеки пациент. В допълнение, уредът осигурява измерване на течността в клетката, което е критичен инструмент за оценка на текущото здравословно състояние и степента на интоксикация на организма.

Биоимпедансният анализ е неразделна част от оценката на здравето и храненето, и позволява изготвянето на подробен хранителен и двигателен режим според индивидуалните нужди на всеки клиент.

Нашите специалисти

Румен Павлов

IMG_332822'

Румен е професионален нутриционист и личен треньор.

Завършва University of Hertfordshire в Лондон със специалност диетология и наука за физическата подготовка. Сертифициран е от American Council of Exercise и английската Steiner Academy.
Румен е бил с наднормено тегло като дете. Това го мотивира да поеме по пътя на здравословния начин на живот и да го превърне в своя професия. Неговата мисия е да помага на хора с неговия проблем да променят живота си към по-добро. Румен учи своите клиенти как да поемат обратно контрола над теглото и здравето си, и най-вече над тяхното щастие и качество на живот. Неговата страст към здравословен живот преминава далеч отвъд образа в огледалото: „Важното е да се чувстваш добре в кожата си, да си здрав и щастлив“, споделя Румен.

Румен задълбочава своите познания по фитнес култура, отделяйки специално внимание на диетологията и детоксификацията на тялото. Неговият богат опит в изготвянето на хранителни режими и пречистващи програми гарантира прогреса на неговите клиенти. Румен вярва, че „ако наистина искаш да върнеш контрола над живота си и да станеш най-добрата версия на себе си, е нужно да излезеш от зоната си на комфорт и да опиташ нещо ново“.

Мотото на Румен е: „Думите показват какъв искаш да бъдеш, а действията доказват какъв си в действителност. Ако наистина искаш нещо, просто го направи! Опитът е първата стъпка към успеха“.

Тихомир Бодурски

IMG_3308Тихомир е професионален личен треньор и специалист по детоксикация.

Завършва Steiner Academy в Лондон и получава званието персонален треньор 3-та степен.

Тихомир е специалист по трениране на хора от всички възрасти и с различен профил – от банкови служители, учители и лекари до професионални спортисти, хора с увреждания и възрастни хора. Тихомир учи в спортната академия на Steiner. Получава първия си сертификат Dan Тaekwondo и обучава един от най-добрите отбори в България.

Тихомир е изучавал задълбочено анатомия и личностна тренировъчна психология. Той е професионалист в индивидуалните и групови тренировки. Тихомир прекарва цялата 2016 година като международен личен треньор и специалист по детоксикация в Америка.

Тихомир винаги е дълбоко ангажиран с клиентите си. Ако имате страстта да постигнете и поддържате максимални резултати, Тихомир ще ви помогне да превърнете мечтите си в реалност.

Мотото на Тихомир е: “Сто процента резултати идват със сто процента посвещение”.

Консултански център Родосорб® работи с предварително записани часове тук.

Адресът на центъра е: гр. София, “Младост” 1, бл. 37 Б, в сградата на поликлиника „Младост”