dummy-image-green

Детоксикацията със зеолит и ролята на зеолитените добавки в промяната към здравословен начин на живот е все по-актуална тема сред хората, които осъзнават нуждата от нова посока и търсят алтернативи.

Но за да постигнем желаната промяна към един наистина здравословен живот, не трябва да забравяме колко важно е движението. Оказва се, че спортът се комбинира чудесно с приема на зеолит.

Зеолитът е минерал, който помага да се отървем от всички замърсители и химикали в тялото си. Нашето ежедневие е изпълнено с консумация на хранителни продукти с добавени консерванти и подобрители, лекарства, алкохол, бързи храни и газирани напитки. Като добавим и цигарения дим, вдишването на замърсен въздух, радиомагнитните вълни и вредни лъчения, ситуацията не изглежда никак благоприятна. Този начин на живот води до отлагане на токсини и химикали в тялото, които след определен период на натрупване отключват различни болестни състояния.

Именно тук на помощ ни се притича минералът на XX век – зеолитовият клиноптилолит, който е мощен детоксикант. В комбинация с подходящ хранителен режим, смяната на посоката към здравословен живот не закъснява. Но за да постигнем желаната промяна към един наистина здравословен живот, не трябва да забравяме колко важно е движението.

Спортът има чудесно въздействие върху тялото ни – прави го по-силно, по-издръжливо, по-красиво, но най-вече по-здраво. Редовните упражнения влияят благоприятно не само на физиката ни, а и на психиката. Доказано е, че спортът бори депресията, повдига самочувствието, повишава концентрацията и ни прави по-удовлетворени и щастливи.

Когато става въпрос за здраве, трябва да се знае, че то е резултат от комплексно отношение към начина на живот. Всеки един от компонентите спорт, храна и добавки има своята роля.

Добавките с естествен произход като зеолитените продукти са сред начините за защита на тялото от различни вредни въздействия.

Ето защо определяме зеолита като естествена и напълно безвредна хранителна добавка, която може да е от помощ на всеки спортуващ:

  1. Безопасна е независимо от приетата доза.
  2. Няма никакви странични ефекти.
  3. Може да се комбинира с всякакви медикаменти и добавки, като не променя тяхното действие, но помага за изхвърлянето на отпадните продукти в следствие на тяхната употреба.
  4. Добавката има напълно натурален произход.
  5. Пречиства кръвта, тялото и кожата от токсини в рамките на период от 6 до 8 часа.
  6. Премахва тежките метали и вредни вещества.
  7. Спомага за намаляването на кръвната захар и контролира чувството на глад.
  8. Напълно нормализира минералния обмен в организма.
  9. Помага за нормализиране на обменните процеси на липидите, белтъчините и въглехидратите.
  10. Високоефективно средство за премахване на мускулните болки, възникващи при повишени физически натоварвания (абсорбира млечната киселина от мускулите) – изключително подходящо за професионални спортисти и хора, спортуващи сериозно.